CRM integrat 100% cu e-Factura

Funcționalități CRM

- UTILIZATORI MULTIPLI -


Toate conturile Premium beneficiază de funcția Multi-User.

Funcția Multi-User a fost special concepută pentru companiile care au mai mulți angajați. Poți crea un număr nelimitat de utilizatori și pentru fiecare poți alege funcțiile la care are acces în platforma CRM.

Pentru un plus de securitate, poți restricționa accesul angajaților tăi în funcție de rolul lor în firmă. Poți controla ce văd diferiți utilizatori în cadrul platformei CRM AMC pentru a preveni scurgerile de date și încălcările de securitate. Acest lucru îți permite să gestionezi activitatea angajaților în funcție de nivelul fiecăruia și să păstrezi datele clienților în siguranță.

CRM AMC este complet scalabil, ceea ce îl face potrivit pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Spre deosebire de alte platforme de pe piață, cu sistemul CRM AMC nu contează dacă ai un număr mare sau mic de angajați. Beneficiezi de utilizatori nelimitați în cadrul sistemului CRM AMC, ceea ce permite să se înceapă de la un număr redus și să se adauge acces pentru mai mulți angajați pe măsură ce echipa se mărește.

utilizatori multiplii

CRM AMC funcționează excelent ca bază de date cu mai mulți utilizatori.

Poți crea o bază de date cu mai mulți utilizatori folosind CRM AMC. Fiecare computer funcționează independent, iar platforma CRM AMC sincronizează toate modificările cu celelalte baze de date. Această funcționalitate este necesară pentru birourile care împărtășesc exact aceleași date, calendar și listă de contacte.

Descoperă Pachetul CRM Standard, o opțiune gratuită. La înregistrare beneficiezi GRATUIT de 1 lună CRM Premium, după care revii la standard. Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat!

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.