CRM integrat 100% cu e-Factura

Funcționalități CRM

- SARCINI -


Trasează și verifică execușia sarcinilor cu ajutorul platformei CRM AMC

Relația cu colegii din punct de vedere al trasării si execuției sarcinilor este la fel de importanta ca orice alta componentă a afacerii.

Platforma CRM AMC a integrat și această componentă pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care doresc să poată trasa și măsura sarcinile echipei cu care lucrează.

CRM - Sarcini

Sistemul CRM AMC poate oferi o viziune completă a sarcinilor trasate și executate sau neexecutate într-o anumită perioadă de timp.

Un sistem eficient de gestionare a sarcinilor angajaților unei companiei ajută antreprenorii să ia decizii corecte cu privire la managementul echipei. Sistemul CRM AMC oferă posibilitatea trasării sarcinilor individuale sau de grup precum și verificarea acestora de către administratorul sistemului.

Descoperă Pachetul CRM Standard, o opțiune gratuită și nelimitată. La înregistrare beneficiezi GRATUIT de 1 lună CRM Premium, după care revii la standard. Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat!

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.

×

Lansare modul CRM Facturare!
Introducem o revoluție în simplificarea operațiunilor birocratice! Descoperiți Modulul CRM Facturare – o soluție separată și optimizată, creată special pentru a se plia pe nevoile specifice facturării.

De ce să alegeți CRM Facturare?

- Integrare perfectă cu e-Factura

- Independență și flexibilitate

- Optimizarea proceselor