CRM integrat 100% cu e-Factura
AMC FACTURARE

Bine ați venit pe pagina dedicată programului AMC FACTURARE.

Cu o abordare inovatoare și integrare perfectă, vă oferim soluții eficiente pentru gestionarea procesului de facturare, ajutându-vă să economisiți timp și să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii.

Procesul de facturare simplificat

Cu ajutorul programului AMC facturare, procesul de facturare electronică devine o experiență simplă și eficientă. Sistemul nostru automatizează facturarea, reducând semnificativ erorile umane și timpul necesar pentru emitere. De la generarea facturilor până la trimiterea către clienți, totul este gestionat în mod automatizat.

Funcționalitatea de facturare îți permite să emiți facturi fiscale, proforme, chitanțe în doar câteva secunde. Programul este aliniat cu legislația din România și integrat cu ANAF e-Factura. Interfața web simplă și intuitivă îți permite să ai acces oricând și de oriunde la facturile și documentele tale.

Avantajele programului AMC Facturare

 • Eficiență sporită
  Procesul automatizat reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru a emiterea facturilor și urmărirea încasărilor. Altfel echipa dumneavoastră poate aloca mai mult timp activităților cu adevărat valoroase.
 • Precizie
  Calculul automat al sumelor și taxelor asigură corectitudinea fiecărei facturi emise, minimizând riscul erorilor și disputelor cu clienții.
 • Personalizare
  Sistemul nostru vă permite să personalizați aspectul și conținutul facturilor pentru a reflecta identitatea și valorile brandului dumnavoastră.
 • Urmărire facilă
  Monitorizați stadiul fiecărei facturi în timp real. Veți ști întotdeauna cine a primit facturile, cine le-a achitat și de la cine mai aveți de încasat.

e-Factura e-Factura

Orice companie care comercializează pe teritoriul României produse cu grad ridicat de risc fiscal (fructe, alcool, îmbrăcăminte/ încălțăminte, produse minerale, construcții noi) sau care prestează servicii B2G are obligativitatea ca de la 1 iulie 2022 să încarce facturile emise în Spatiu Privat Virtual (SPV). De la 1 ianuarie 2024 devine obligatorie încărcarea în SPV a tuturor facturilor B2B emise.

Integrarea cu e-Factura în cadrul programului AMC Facturare vă oferă o modalitate eficientă de a gestiona procesul de transmitere a facturilor in SPV. Trimiterea facturilotr către Spatiu Privat Virtual se face cu un singur click, în deplină siguranță și conform standardelor impuse.

Funcționalitate e-Factura

Facturile se pot trimite în anumite condiții in format standard (XML) direct la ANAF.

Descărcare factură în format XML e-Factura

Trimiterea facturilor în S.P.V. cu un singur click

O afacere de succes are nevoie de parteneri de încredere

Nu o să mai pierzi niciodată vreo factură. Acestea vor fi la un click distanţă de tine oriunde te-ai afla şi le vei putea gestiona oricând ai nevoie. Programul AMC Facturare vine în sprijinul tău și îți trimite facturile în sistemul e-Factura cu un singur click.

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.