CRM integrat 100% cu e-Factura

Funcționalități CRM

- CALENDAR EVENIMENTE -


Adaugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori. Astfel vei fi notificat și nu-ți va scăpa nimic din vedere!

Timpul este prețios. Nu trebuie irosit. Mai ales în afaceri, unde fiecare secundă poate face o diferență masivă în costuri. Cu cât sunt mai multe sarcini, cu atât s-ar putea să devină mai copleșitor să gestionezi toate operațiunile în timp util.

Calendar evenimente

Cu calendarul CRM AMC poți scăpa de intrările de date repetitive. Poți crea și gestiona activitățile direct din ecranul calendarului. Calendarul îți poate aminti, atât ție, cât și angajaților tăi despre evenimentele viitoare. În plus, personalul tău poate ști despre întâlniri și își poate planifica programele în consecință.

Softul CRM AMC îți reduce efortul în cazul în care ai omis ceva. Mai exact, să presupunem că ai trimis o invitație importantă mai devreme, dar ai uitat să adăugi un membru al echipei. Atunci calendarul poate veni în ajutorul tău. În timp ce creezi și gestionezi activitățile într-un singur loc, calendarul te ajută să iei în considerare programele tuturor. Acest lucru este esențial având în vedere că nu trebuie să te mai ocupi de diverse activități din mai multe locuri.

La ce folosește un CRM care stochează doar date? Este ca și cum ai lucra la Excel și ai folosi diferite instrumente pentru a gestiona întâlniri și memento-uri. Cu calendarul CRM AMC, poți rămâne la curent cu programările. Poți obține memento-uri de activitate pe ecran sau e-mail în funcție de preferințe.

Calendarul CRM AMC are multe alte avantaje pentru afacerea ta!

Cu calendarul CRM AMC, nu vei rata niciodată programul și întâlnirea. Îți va trimite memento-uri direct din soft-ul CRM. Cât de des trebuie să reprogramezi o întâlnire? Se întâmplă des, nu? Cu acțiuni simple de alegere și plasare, poți schimba întâlnirea într-o altă zi sau la altă oră. Te salvează de sarcini repetitive.

Partajarea datelor devine confortabilă cu calendarul CRM. Permite partajarea directă a calendarelor în cadrul echipei, astfel încât toată lumea să fie pe aceeași pagină. Poți vedea ce fac ceilalți membri. Poți monitoriza activitățile lor și poți adăuga sugestii pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența echipei.

Descoperă Pachetul CRM Standard, o opțiune gratuită. La înregistrare beneficiezi GRATUIT de 1 lună CRM Premium, după care revii la standard. Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat!

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.