CRM integrat 100% cu e-Factura

Standard vs premium


Deciziile corecte se iau pe baza informațiilor deținute! Pentru a ne asigura că alegi varianta potrivită de CRM pentru compania ta, îți prezentăm detaliat, mai jos, diferențele dintre pachetul Standard și pachetul Premium oferit de AMC WEBSOFT SRL.

Funcționalități

Standard

Premium


Companie

Setări generale

de aici îți faci toate setările necesare pentru o bună folosire a CRM-ului online.

Profil

- personalizează-ți profilul așa cum dorești, adaugă datele de contact, încarcă logo companiei tale și semnătura dacă dorești să fie preluată pe oferte și contracte.

- adaugă conturile bancare, setează cota de TVA, adaugă serii pentru facturi proforme/facturi fiscale și chitanțe pentru că vor fi folosite la generearea automată a documentelor.
- creează grupe de clienți pentru o categorisire a acestora și drafturi de contracte pentru a le insera ulterior la generarea unui contract.


Date firmă

- completează datele firmei corect și complet, acestea vor fi preluate pe toate documentele emise prin intermediul CRM-ului.


Setare notificări

- stabilește termenele de plată pentru facturi, notificările pentru expirarea contractelor și notificările privind scadența facturilor neîncasate, trimise automat pe mail clienților.


Utilizatori

- adaugă și gestionează cu ușurintă utilizatori în contul tău.


Client de e-mail

- gestionează poșta electronică - citește, trimite, organizează, etichetează e-mailuri direct din CRM.


Calendar

- adaugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori și sistemul te va notifica zilnic, șapte zile înainte de eveniment.


Clienți potențiali

- adaugă și gestionează clienții potențiali, emite-le oferte și când acestea sunt acceptate transformă-i în clienți.

maxim 50

nelimitați


Import clienți potențiali

- cu ajutorul fișierelor .csv poți importa până la 500 de clienți potențiali odată.


Evidență servicii/client potențial

- ține evidența serviciilor la fiecare client potențial, astfel vei putea verifica oricând, de oriunde, serviciile ofertate.


Creare oferte

- creează rapid oferte folosind unul din șabloanele puse la dispoziție, datele firmei și serviciile/produsele introduse deja în CRM și trimite pe mail-ul clientului potențial.

- *NOU - buton acceptare ofertă în e-mail. Dacă clientul potențial apasă butonul de acceptare ofertă și confirmă acțiunea, statusul acesteia este modificat automat, clientul potențial este mutat în zona clienți și tu primești notificare pe e-mail.


Clienți

Listă clienți

- gestionează clienții existenți sau adaugă clienți noi, introdu corect datele de contact și îi poți apela direct pe telefon, WhatsApp sau e-mail.

maxim 50

nelimitați


Import clienți

- cu ajutorul fișierelor .csv poți importa până la 500 de clienți odată.


Evidență servicii/client

- ține evidența serviciilor la fiecare client, astfel vei putea verifica oricând, de oriunde, serviciile contractate.


Creare oferte

- creează rapid ofertă pentru clientul tău folosind unul din șabloanele puse la dispoziție de platforma CRM AMC, datele firmei și serviciile/produsele introduse deja și trimite-o pe mail-ul clientului.


Generare contracte, acte adiționale, procese verbale

- generează rapid contracte și acte adiționale și specifică data expirării, astfel sistemul va ști să te atenționeze înainte ca acestea să expire.


Emitere facturi proforme și facturi fiscale

- emite simplu și rapid facturi proforme/fiscale pentru serviciile furnizate și trimite-le clienților direct pe e-mail folosind setările făcute, datele clienților și serviciile/produsele introduse în sistemul CRM.


Setări abonamente/Emitere facturi recurente

- indiferent că ai abonamente pentru care trebuie să facturezi săptămânal, lunar, la 2 luni, la 3 luni, de 2 ori pe an, anual sau la 2 ani. Faci setările o singură dată și clientul primește automat factura pe adresa de e-mail introdusă în sistem.


Gestiune încasări/Emitere chitanțe

- fie că încasezi cu cardul, prin transfer bancar sau cash, ține evidența încasărilor și emite rapid chitanțe aferente facturilor fiscale, astfel vei evita orice eroare deoarece sistemul preia automat toate informațiile din factură.


Servicii/Produse

Listă servicii/Produse

- creează lista de servicii cu descriere și prețuri pentru că acestea pot fi bifate la fiecare client în parte pentru o evidență mai bună sau pot fi preluate pe documetele emise: oferte, contracte și acte adiționale, facturi.


Furnizori

Listă furnizori

-adaugă furnizorii și datele lor de contact în CRM să-i poți contacta ușor în orice moment din orice loc.

maxim 10

nelimitați


Evidență servicii/furnizor

-dacă dorești o evidență a serviciilor prestate de fiecare furnizor, le poti adăuga în CRM și le poți interoga de oriunde, oricând.


Facturi furnizori

-adaugă facturile primite de la furnizori în platformă pentru a avea o evidență rapidă a plăților efectuate sau nu.


Rapoarte

rapoartele reprezintă o parte importantă a oricărei afaceri. Fără rapoarte lunare, semestriale, anuale sau de câte ori este nevoie o companie nu știe în ce punct se află, iar deciziile privind strategiile de business sunt greu de luat.

Raport servicii/produse


Raport clienți/potențiali


Raport oferte emise


Raport contracte generate


Raport facturi emise


Raport încasări


Raport plăți furnizori


Raport activitate utilizatori


Integrări

Integrează CRM AMC cu alte aplicații și lasă tehnologia să lucreze pentru tine, eliminând astfel munca manuală, scumpă și ineficientă.

Plata cu cardul

- oferă posibilitatea clienților tăi de a plăti facturile cu cardul adăugând un link de plată pe factura emisă prin intermediul sistemului CRM (NETOPIA Payments și EuPlatesc).


Contabilitate

- exportă facturile fiscale pentru programele de contabilitate SAGA, NextUp și ContWin.


e-Factura

- autorizează CRMAMC pentru a putea trimite facturi prin portalul RO e-Factura cu un singur click.


Sarcini

Sarcini unice

- trasează sarcini și urmărește stadiul acestora.


Sarcini recurente

- programează sarcinile care se repetă pentru a ajuta echipa să nu uite de ele.


Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.