Standard vs premium


Deciziile corecte se iau pe baza informațiilor deținute! Pentru a ne asigura că alegi varianta potrivită de CRM pentru compania ta, îți prezentăm detaliat, mai jos, diferențele dintre pachetul Standard și pachetul Premium oferit de AMC WEBSOFT SRL.

Funcționalități

Standard

Premium


Companie

Setări generale

de aici îți faci toate setările necesare pentru o bună folosire a CRM-ului online.

Profil

personalizează-ți profilul așa cum dorești, adaugă datele de contact, încarcă logo companiei tale și semnatura dacă dorești să fie preluată pe oferte și contracte.

adaugă conturile bancare, setează cota de TVA, adaugă serii pentru facturi și chitanțe pentru ca vor fi folosite la generearea automată a documentelor.


Date firmă

completează datele firmei corect și complet, acestea vor fi preluate pe toate documentele emise prin intermediul CRM-ului.


Setare notificări

stabilește termenele de plată pentru facturi, notificările pentru expirarea contractelor și notificările privind scadența facturilor neîncasate, trimise automat pe mail clienților.


Utilizatori

adaugă și gestionează cu ușurintă utilizatori în contul tău.


Client de e-mail

gestionează poșta electronică - citește, trimite, organizează, etichetează e-mailuri direct din CRM.


Calendar

adăugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori și sistemul te va notifica zinic, șapte zile înainte de eveniment.


Clienți potențiali

adaugă și gestionează clienții potențiali, emite-le oferte și când acestea sunt acceptate transformă-i în clienți.


Clienți

Listă clienți

gestionează clienții existenți sau adaugă clienți noi, introdu corect datele de contact și îi poți apela direct pe telefon, WhatsApp sau e-mail.


Servicii

creează lista de servicii cu descriere și prețuri pentru că acestea pot fi bifate la fiecare client în parte pentru o evidență mai bună sau pot fi preluate pe documetele emise: oferte, contracte și acte adiționale, facturi.


Evidență servicii/client

ține evidența serviciilor la fiecare client, astfel vei putea verifica oricând, de oriunde, serviciile contractate.


Creare oferte

creează rapid oferte folosind unul din șabloanele puse la dispozitie, datele firmei și serviciile/produsele introduse deja în CRM și trimite-o pe mail-ul clientului.


Generare contracte și acte adiționale

generează rapid contracte și acte adiționale și specifică data expirării, astfel sistemul va ști sa te atenționeze înainte ca acestea să expire.


Emitere facturi fiscale

emite simplu și rapid facturi fiscale pentru serviciile furnizate și trimitele clienților direct pe e-mail folosind setările făcute, datele clienților și serviciile/produsele introduse în sistem.


Setări abonamente / Emitere facturi recurente

indiferent că ai abonamente pentru care trebuie să facturezi săptămânal, lunar, la 2 luni, la 3 luni, de 2 ori pe an, anual sau la 2 ani. Faci setările o singură dată și clientul primește automat factura pe adresa de e-mail.


Gestiune încasări/Emitere chitanțe

fie că încasezi cu cardul, prin transfer bancar sau cash, ține evidența încasărilor și emite rapid chitanțe aferente facturilor fiscale, astfel vei evita orice eroare deoarece sistemul preia automat toate informațiile din factură.


Furnizori

Listă furnizori

adaugă furnizorii și datele lor de contact în CRM să-i poți contacta ușor în orice moment din orice loc.


Evidență servicii/furnizor

dacă dorești o evidență a serviciilor prestate de fiecare furnizor, le poti adăuga în CRM și le poți interoga de oriunde, oricând.


Facturi furnizori

adaugă facturile primite de la furnizori în platformă pentru a avea o evidență rapidă a plăților efectuate sau nu.


Rapoarte

rapoartele reprezintă o parte importantă a oricărei afaceri. Fără rapoarte lunare, semestriale, anuale sau de câte ori este nevoie o companie nu știe în ce punct se află, iar deciziile privind strategiile de business sunt greu de luat.

Raport plăți furnizori


Statistică clienți


Raport oferte emise


Raport contracte generate


Raport facturi emise


Raport încasări


Integrări

Integrează CRM AMC cu alte aplicații și lasă tehnologia să lucreze pentru tine, eliminând astfel munca manuală, scumpă și ineficientă.

Plata cu cardul

oferă posibilitatea clienților tăi de a plăti facturile cu cardul adăugând un link de plată pe factura emisă prin intermediul sistemului CRM.


e-Factura

Autorizează CRMAMC pentru a putea trimite facturi prin portalul RO e-Factura.


Sarcini

trasează sarcini și urmărește stadiul acestora.


Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.