Prețuri CRM - varianta premium


Alege oricare din pachetele PREMIUM și bucură-te de toate facilitățile oferite de sistemul Customer Relationship Management. În plus, față de pachetele standard, pachetele premium iți permit emiterea facturilor fiscale și a facturilor recurente pentru clienții tăi; gestiunea încasărilor prin bancă, integrarea plății cu cardul și crearea chitanțelor, precum și gestionarea facturilor emise de furnizori; generarea de rapoarte pentru clienți cu privire la facturile emise, încasări și plăți într-o perioadă de timp aleasă de tine. Toate pachetele sunt fără limită de: spațiu de stocare, număr de conexiuni, număr de clienți și furnizori, număr de documente (oferte, contracte, facturi, chitanțe) emise. Pachetul CRM AMC premium va deveni motorul afacerii tale.

Standard Premium

Pachet Premium

1 Luna

29

Ai testat 30 de zile și nu ești convins? Prelungește perioada cu încă 30 de zile și beneficiază de opțiunile complete puse la dispoziție de platforma noastră. Cu mai puțin de 1 de euro pe zi te poți bucura de toate funcționalitățile CRM-ului.

Pachet Premium

6 Luni

162

-7.5%

Pachetul CRM premium îți ușurează munca cu peste 50%. Cu doar 27 de euro pe lună poți gestiona cu ușurintă, poate, cele mai importante sarcini din afacerea ta.

Pachet Premium

12 Luni

300

-15%

25 de euro pe lună te scapă, partial, de stresul managementului unui bussines automatizând procesele de management. Acum, poți fi sigur că ofertele, contractele, actele adiționale, facturile sau chitanțele nu mai ajung greșite la clienții tăi.
Whatsapp

Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.

×

Oferta de Iarna
Plătești 1 an și primești 2!

Achiziționează un abonament pentru 12 luni şi vei avea acces la platforma crm timp de 24 de luni.

* Oferta valabilă în perioada 01 - 31 decembrie 2021