Prețuri CRM - varianta premium


Alege oricare din pachetele PREMIUM și bucură-te de toate facilitățile oferite de sistemul Customer Relationship Management. În plus, față de pachetele standard, pachetele premium iți permit emiterea facturilor fiscale și a facturilor recurente pentru clienții tăi; gestiunea încasărilor prin bancă, integrarea plății cu cardul și crearea chitanțelor, precum și gestionarea facturilor emise de furnizori; generarea de rapoarte pentru clienți cu privire la facturile emise, încasări și plăți într-o perioadă de timp aleasă de tine. Pachetul CRM AMC premium va deveni motorul afacerii tale.

Toate pachetele sunt fără limită de: spațiu de stocare, număr de conexiuni, număr de clienți și furnizori, număr de documente (oferte, contracte, facturi, chitanțe) emise. Singurele costuri pentru utilizarea platformai sunt cele de mai jos (NU există costuri de configurare sau alte costuri ascunse).

În pagina Standard vs premium puteți vedea diferența dintre cele 2 tipuri de abonamente.

Standard Premium

Pachet Premium

1 Luna

29

Ai testat 30 de zile și nu ești convins? Prelungește perioada cu încă 30 de zile și beneficiază de opțiunile complete puse la dispoziție de platforma noastră. Cu mai puțin de 1 de euro pe zi te poți bucura de toate funcționalitățile CRM-ului.

Pachet Premium

6 Luni

104.4

-40%

Pachetul CRM premium îți ușurează munca cu peste 40%. Cu doar 17.4 de euro pe lună poți gestiona cu ușurintă, poate, cele mai importante sarcini din afacerea ta.

Pachet Premium

12 Luni

174

-50%

14.5 de euro pe lună te scapă, partial, de stresul managementului unui bussines automatizând procesele de management. Acum, poți fi sigur că ofertele, contractele, actele adiționale, facturile sau chitanțele nu mai ajung greșite la clienții tăi.
Whatsapp

Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.