CRM integrat 100% cu e-Factura

De ce CRM AMC?


Pentru că nu este un simplu program de facturare, este o platformă special gândită și dezvoltată pentru managementul clienților și al serviciilor prestate pentru aceștia. Bazele platformei au fost puse după ani de studii și testare a platformelor similare existente pe piața din România și nu numai. Ne-am dorit să dezvoltăm un program ușor de folosit și accesibil din punct de vedere financiar, astfel încât acesta să contribuie la dezvoltarea companiilor mici și mijlocii.

Calitate

Realizarea și menținerea calității dorite, în condiții de eficiență, reprezintă o necesitate în afaceri. Materializarea acestui deziderat este conditionață de utilizarea planificată și eficientă a resurselor umane, materiale și financiare de care dispui. Pentru aceasta, este nevoie de un sistem eficient de management. Aici intervenim noi! Sistemul de management CRM AMC simplifică sarcinile tale zilnice.

Preț

Avem prețuri corecte. Raportul calitate - preț al serviciilor noastre este cel mai bun de pe piață. Actualizăm permanent serviciile și prețurile pentru ca tu să ai cât mai multe funcționalități și să nu fii supus la alte costuri pentru zeci de aplicații, servere sau calculatoare performante. Investește-ți economiile în calitatea serviciilor și al produselor, pentru că, CRMAMC se va ocupa de managementul afacerii tale.

Rapiditate

Secolul 21 este secolul vitezei și al tehnologiei. Ne adaptăm rapid și eficient la nevoile afacerii tale, și la cerințele pieței digitale actuale pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun mediu de lucru și de maximă productivitate. Răspundem rapid la întrebările pe care ni le adresezi și îți oferim suport tehnic pe tot parcursul desfășurării activității tale pe platforma AMC CRM. Îți creăm cele mai bune condiții!

Experiență

Avem în spate sute de proiecte finalizate cu succes și mii de clienți multumiți. Bagajul de cunoștințe și experiența acumulată de echipa noastră vor lucra în favoarea ta pe tot parcursul colaborării. CRM AMC este configurat și configurabil pe nevoile afacerilor din România. Nu încetăm să perfecționăm serviciile noastre pentru ca tu să te bucuri de instrumente de lucru permanent actualizate.

Responsabilitate

Poți sta fără griji, afacerea ta este în siguranță cu noi. Suntem responsabili, dinamici, amabili și dornici să avem o colaborare ambivalentă. Dorim ca CRM AMC să aibă un impact pozitiv asupra activității tale și să contribuie la dezvoltarea afacerii pe termen mediu și lung. Îți preluăm o parte din sarcinile de gestiune iar tu ai mai mult timp să te ocupi de satisfacția clienților tăi și de calitatea serviciilor.

Tehnologie

Știm cât de greu este să gestionezi o afacere. În dezvoltarea CRM-ului nostru am ales să folosim tehnologii de actualitate, pentru ca afacerea ta să funcționeze perfect. Coordonează toată activitatea de pe o platformă unică. Beneficiezi la maximum de viteză de încărcare, informațiile necesare fiind la un click distanță, acestea afișându-se instantaneu. Interfața CRM-ului este simplă și intuitivă.

AMC WEBSOFT SRL este o companie de dezvoltare software, web design și promovare online, ce oferă servicii complete pentru prezența online, flexibile, la preturi accesibile precum și produse software inovatoare. Portofoliul companiei demonstrează încrederea clienților și a partenerilor în serviciile și produsele software furnizate.

Descoperă Pachetul CRM Standard, o opțiune gratuită. La înregistrare beneficiezi GRATUIT de 1 lună CRM Premium, după care revii la standard. Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat!

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.