De ce CRM AMC?


Pentru că nu este un simplu program de facturare, este o platformă special gândită și dezvoltată pentru managementul clienților și al serviciilor prestate pentru aceștia. Bazele platformei au fost puse după ani de studii și testare a platformelor similare existente pe piața din România și nu numai. Ne-am dorit să dezvoltăm un program ușor de folosit și accesibil din punct de vedere financiar, astfel încât acesta să contribuie la dezvoltarea companiilor mici și mijlocii.

Calitate

Realizarea si menținerea calității dorite, în condiții de eficiență, reprezintă o necesitate în afaceri. Materializarea acestui deziderat este conditionață de utilizarea planificată și eficientă a resurselor umane, materiale și financiare de care dispui. Pentru aceasta, este nevoie de un sistem eficient de management. Aici intervenim noi! Sistemul de management CRM AMC simplifică sarcinile tale zilnice.

Pret

Avem prețuri corecte. Raportul calitate - pret al serviciilor de "custom relations management" oferit de noi, este cel mai bun de pe piață. Actualizăm permanent serviciile și prețurile pentru ca tu să ai cât mai multe funționalități și să nu fii supus la alte costuri pentru zeci de aplicații, servere sau calculatoare performante. Investește economiile în calitatea serviilor și al produselor.

Rapiditate

Secolul 21 este secolul vitezei și al tehnologiei. Ne adaptăm rapid și eficient la nevoile afacerii tale, și la cerințele pieței digitale actuale pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun mediu de lucru și de maximă productivitate. Răspundem rapid la întrebările pe care ni se pui și îți oferim suport tehnic pe tot parcursul desfășurării activității tale pe platforma AMC CRM.

Experiență

Avem în spate sute de proiecte finalizate cu succes și mii de clienți multumiți. Bagajul de cunoștințe și experiența acumulată de echipa noastră vor lucra în favoarea ta pe tot parcursul colaborării. CRM AMC este configurat și configurabil pe nevoile afacerilor din România. Nu încetăm să perfecționăm serviciile noastre pentru ca tu să te bucuri de instrumente de lucru permanent actualizate.

Responsabilitate

Poți sta fără griji, afacerea ta este în siguranță cu noi. Suntem responsabili, dinamici, amabili si dormici să avem o colaborare ambivalentă. Dorim ca CRM AMC să aibă un impact pozitiv asupra activității tale și să contribuie la dezvoltarea afacerii pe termen mediu și lung. Îți preluăm o parte din sarcinile de gestiune iar tu ai mai mult timp să te ocupi de satisfacția clienților tăi și de calitatea serviciilor.

Tehnologie

Știm cât de greu este să gestionezi o afacere. În dezvoltarea crm-ului nostru am ales să folosim tehnologii de actualitate, stabile, astfel încât afacerea ta să funcționeze perfect. Beneficiezi la maximum de viteză de încărcare, informatiile dorite fiind la un click distanță, acestea afișându-se instantaneu. Interfața crm-ului este simplă și intuitivă, dar ai șansa să te convingi singur, înainte să plătești.

AMC WEBSOFT SRL este o companie de dezvoltare software, web design și promovare online, ce oferă servicii complete pentru prezența online, flexibile, la preturi accesibile precum și produse software inovatoare. Portofoliul companiei demonstrează încrederea clienților și a partenerilor în serviciile și produsele software furnizate.

Ai posibilitatea să testezi crm-ul nostru gratuit timp de 30 de zile și abia după hotărăști dacă corespunde nevoilor tale. Nu ai nimic de pierdut, doar de câstigat!

Whatsapp

Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.

×

Oferta de Iarna
Plătești 1 an și primești 2!

Achiziționează un abonament pentru 12 luni şi vei avea acces la platforma crm timp de 24 de luni.

* Oferta valabilă în perioada 01 - 31 decembrie 2021