Funcționalități CRM

- INTEGRARE SERVICII TERȚI -


Integrare plată cu cardul

Integrează plata cu cardul prin NETOPIA Payments și oferă posibilitatea clienților tăi să aleagă metoda de plată preferată: plata cu cardul, plata prin transfer bancar (OP) sau cash.

Valoarea și numărul tranzacţiilor de plată cu cardurile emise de prestatorii de servicii de plată s-au dublat, în ultimii patru ani, potrivit analizei datelor statistice publicate de Banca Națională a României.

integrare plata cu cardul

Adaugă lista de furnizori, serviciile pe care ți le oferă, mail-urile, facturile, toate într-un singur loc. CRM AMC facilitează evaluarea serviciilor, costurilor și a impactului produs asupra business-ului tău.

Beneficii:
- Simplifică plata: oferă clienților tăi posibilitatea să își introducă informațiile de plată o singură dată.
- Securizat 100%: plata cu un singur click este cel mai rapid mod de a plăti cu cardul bancar și respectă standardul de securitate, prin intermediul căruia tranzacțiile se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

CRM AMC utilizează NETOPIA Payments – cea mai bună alegere datorită experienței de peste 15 ani în plățile electronice. NETOPIA Payments îți pune la dispoziție cele mai performante, competitive, sigure și inovative soluții de tranzacționare online și offline.

Export facturi

Exportați facturile emise prin intermediul platformei CRM pentru a fi încărcate în programele de contabilitate.

Software-ul CRM AMC este conceput special pentru a ajuta firmele să-și automatizeze operațiunile. Pentru a-ți asigura o experiență de utilizare optimă și care să corespundă nevoilor tale ai la dispoziție integrări servicii export facturi precum: SAGA, NextUP, ContWin

Ai posibilitatea să testezi crm-ul nostru gratuit timp de 3 luni și abia după hotărăști dacă corespunde nevoilor tale. Nu ai nimic de pierdut, doar de câstigat!

Whatsapp

Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.