CRM integrat 100% cu e-Factura

Funcționalități CRM

- CLIENȚI POTENȚIALI -


CRM AMC este cheia pentru câștigarea și păstrarea noilor clienți.

Adaugă direct din mail potențialii clienți și gestionează rapid datele lor de contact. Poți să le creezi oferte și să le trimiti direct pe mail. Când oferta a fost acceptată, cu un singur click, poți transforma clienții potențiali în clienti și poți continua cu ușurință gestionarea acestora.

Soluțiile de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) nu sunt doar instrumente utile; ele sunt vitale în păstrarea clienților. Dacă utilizezi sistemul CRM în mod corect, poți găsi mai multe oportunități de afaceri și poți crește nivelul de menținere a clienților. Aruncă o privire la modul în care CRM te poate ajuta să câștigi noi oportunități pentru firma ta (chiar și din operațiunile curente și clienții existenți): Software-ul CRM AMC alimentează relațiile. Știm, angajații tăi sunt ocupați încercând să încheie noi contracte și să atragă noi clienți. Dacă se dorește menținerea unei relații pozitive cu clienții, monitorizarea lor trebuie să fie impecabilă. Se poate utiliza software-ul CRM AMC pentru a seta memento-uri importante și pentru a stoca informații vitale despre clienți. Multe dintre soluțiile de astăzi pot fi accesate chiar și prin intermediul unui smartphone și tabletă, oferind angajaților acces fără echivoc la toate informațiile de care au nevoie pentru a gestiona bine relațiile noi și cele existente.

Clienti potentiali

CRM AMC oferă analize necesare. Nu toți avem capacități analitice, astfel încât un instrument conceput pentru a analiza tendințele de cumpărare și datele clienților este crucial. CRM AMC oferă afacerii tale informații concise care dezvăluie tendințele de cumpărare și date despre comportamentul clienților, oferindu-ți un pas în fața concurenței. Dacă dorești să atragi clienți noi, platforma CRM AMC este o necesitate. Te va ajuta să determini rapid cum să mențineți relațiile existente și să impresionați clienții noi - în același timp te va ajuta să urmărești informațiile care contează cel mai mult.

Pentru a angaja potențiali clienți pe mai multe dispozitive în mai multe canale, ai nevoie de baze de date și procese. Cu software-ul CRM AMC, poți crea o privire de ansamblu la 360 grade pentru fiecare persoană cu care intri în contact.

Cu CRM AMC implementat, devine mult mai ușor să găsești clienți noi, să câștigi încrederea, să oferi asistență calificată și servicii suplimentare.

Softul CRM AMC surprinde și analizează oportunități, stochează informații despre clienți, acceptă reclamații și oferte de la acești clienți. Pe baza tuturor acestor informații, oferă datele, care permite luarea deciziilor cu privire clienții actuali, dar și la potențialii clienți. Aceste date sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți calitatea serviciilor, de a crește vânzările și ca urmare, de a atrage noi clienți. Sistemul CRM AMC se asigură ca fiecare pas al interacțiunii cu clienții să meargă fără probleme și eficient pentru a crește profiturile globale. Platforma adună datele clienților de pe mai multe canale. Prin urmare, CRM AMC stochează informații detaliate despre istoricul general al achizițiilor, informații personale și chiar modele de comportament de cumpărare.

Ai posibilitatea să testezi CRM-ul nostru gratuit și abia după hotărăști dacă corespunde nevoilor tale. Nu ai nimic de pierdut, doar de câstigat!

Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.
Pentru suport la distanță descărcați AnyDesk