Prețuri CRM - varianta standard


Achiziţionează oricare din pachetele STANDARD de mai jos și beneficiază de funcționalitățile oferite de platforma CRM AMC. Vei gestiona cu ușurință mailurile, calendarul, serviciile oferite de firma ta, clienții cu datele lor de contact, furnizorii și serviciile oferite de aceștia. Poţi genera, de asemenea, oferte și contracte pentru clienții tăi, statistici zilnice, săptămânale, lunare, anuale cu numărul de clienți, servicii noi adăugate în cont, ofertele create și concretizate și contractele generate. Toate pachetele sunt fără limită de: spațiu de stocare, număr de conexiuni, număr de servicii, clienți și furnizori, număr de oferte emise și contracte generate. Cu alte cuvinte iți poti gestiona întreaga afacere dintr-un singur loc.

Standard Premium

Pachet Standard

1 Luna

19

Esti la început de drum și nu ai siguranța că afacerea ta va prospera? Achiziționează pachetul sandard lunar și profită de beneficiile oferite de sistemul de management al clienților și al furnizorilor pus la dispozitie de AMC Websoft.

Pachet Standard

6 Luni

102

-7.5%

Achiziționează pachetul sandard pentru o perioadă de 6 luni și profită de reducerea de 7,5% și de funcționalitățile puse la dispoziție de sistemul de management CRM AMC, funcționalitați utile oricărui manager indiferent dacă conduce o afacere mica sau medie.

Pachet Standard

12 Luni

180

-15%

Ai testat și ai ales varianta standard? Abonează-te pentru 12 luni și îți oferim o reducere de 15%. Funcționalitățile sistemului CRM AMC standard, destinat afacerilor mici și mijlocii, sunt disponibile în întregime și fără limite pentru varianta aleasă de tine.
Whatsapp

Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.

×

Oferta de Iarna
Plătești 1 an și primești 2!

Achiziționează un abonament pentru 12 luni şi vei avea acces la platforma crm timp de 24 de luni.

* Oferta valabilă în perioada 01 - 31 decembrie 2021