Prețuri CRM - varianta premium


Alege oricare din pachetele CRM AMC premium și vei beneficia de toate facilitățile oferite de platforma CRM. În plus, față de pachetele standard, pachetele premium iți permit emiterea facturilor fiscale și a facturilor recurente pentru clienții tăi; gestiunea încasărilor prin bancă, integrarea plății cu cardul și crearea chitanțelor, precum și gestionarea facturilor emise de furnizori; generarea de rapoarte pentru clienți cu privire la facturile emise, încasări și plăți într-o perioadă de timp aleasă de tine. Pachetul CRM AMC premium va deveni motorul afacerii tale.

Toate pachetele sunt fără limită de: spațiu de stocare, număr de conexiuni, număr de servicii, clienți și furnizori, număr de oferte emise și contracte generate. NU există costuri de configurare sau alte costuri ascunse.

Descoperă diferența și pachetul ce ți se potrivește aici Standard vs Premium.

Standard Premium

Pachet Premium

1 Luna

29 + TVA

1 euro/zi te desparte de un management al clienților tăi fără stres. Ai tot ce-ți trebuie pentru dezvoltarea afacerii tale, fiind la un click distanță de a te bucura de toate funcționalitățile CRM AMC. Cu noi afacerea ta oferă încredere clienților tăi.

Pachet Premium

6 Luni

156 + TVA

Pachetul CRM AMC dedicat celor ce își doresc să gestioneze mai eficient, simplu și rapid toate procesele de management al clienților firmei. Oferă reziliență în relația cu partenerii firmei, având acces la baza de date din CRM pe o perioadă prelungită.

Pachet Premium

12 Luni

240 + TVA

Cu doar 20 de euro/lună eficientizezi managementul afacerii tale. Acest pachet CRM AMC este dedicat celor care au volum de activare, contractare și facturare ridicat, eliminând riscul unor eventuale omiteri sau pierderi financiare.
Whatsapp

Suport CRM AMC Ai nevoie de ajutor?

Trimite-ne un mesaj și iți vom răspunde în cel mai scurt timp.