CRM

Scapă de munca de management

CRM AMC este o soluție pentru simplificarea managementului clienților și al operațiunilor de business.
Sistemul CRM va prelua toate atribuțiile birocratice și te va ajuta cu gestiunea resurselor, informațiilor și timpului tău.
Te bucuri de mai mult timp să fii creativ și analitic

shape

Simplu de configurat și ușor de folosit

Creează un cont, adaugă clienții și datele acestora (denumire, persoană de contact, telefon, email, website, acțiuni sau alte observații).

Adaugă lista de mail-uri și bucură-te de sincronizarea tuturor mesajelor, noi vom avea grijă să fii notificat permanent cu noutățile din inbox.

Adaugă serviciile, completând: denumire, cod, descriere, preț, monedă. Generează automat oferte și contracte și trimite-le direct din CRM.

Emite facturi fiscale și facturi recurente, ține evidența încasărilor și emite chitanțe folosind datele clienților și serviciile introduse în sistem.

about us

Platforma CRM pe care o s-o iubești

Cu CRM AMC Premium te bucuri la maxim de toate facilitățile.

Gestionezi cu ușurință mailurile – calendarul – serviciile oferite – clienții cu datele lor – furnizorii și serviciile lor.

În plus îți permite emiterea facturilor fiscale, a facturilor recurente pentru clienți, oferte – contracte și să creezi rapoarte.

Pe lângă gestionarea clieților și a furnizorilor, sistemul CRM, oferă și antreprenorilor o viziune completa asupra activității angajaților care o folosesc.
Cu funcția multi-user poți adăuga, gestiona, vizualiza activitatea utilizatorilor, lucru care te ajută să gestionezi eficient afacerea luând decizii pe baza unor date concrete.

Martie îți aduce 3 luni Gratis și șansa marelui premiu de 12 luni.

Pentru antreprenoarele care se înregistrează în platforma CRM în perioada 1 – 8 martie, echipa AMC WebSoft oferă un mărțișor care constă în acces gratuit pentru încă 3 luni la pachetul premium.

Înregistrează-te acum și pe lângă cele 3 luni gratuite intri și în extragerea pentru Marele Premiu (acces pentru 12 luni la pachetul premium).

Notă: Oferta este valabilă pentru toate conturile create pe platforma crmamc.ro în perioada 01.03.2022 - 08.03.2022, ora 15:00 de către doamnele și domnișoarele care administrează o afacere în România.
Extragerea pentru marele premiu va avea loc marți, 08 martie 2022, ora 16:00 și va fi publicată pe conturile noastre de social media.

Asigurați-vă că ne urmăriți pentru a vedea dacă ați câștigat.

about us

Suportul nostru pe întreaga perioadă

Indiferent de ce problemă ai, echipa noastră de suport îți stă la dispoziție pe toată perioada de utilizare a aplicației CRM.

Chiar dacă întâmpini probleme în accesarea platformei CRM sau ai nevoie de îndrumare pentru utilizarea funcționalităților, noi te vom ajuta.

Întrebări Frecvente

Ce spun clienții noștri